top of page

Întrebări frecvente?

1. Ce garanție am că plătesc unei persoane de încredere?

  • Toți profesorii sunt doctori într-un anumit domeniu. Aceștia sunt cunoscuți la nivel academic și au datele personale expuse public pe internet. Așadar, în cariera pe care și-au construit-o prin studiile întreprinse, profesia aleasă cu multă răspundere și căreia i s-au dedicat, nu pot exista ingerințe de natură să pericliteze notorietatea unui profesor redactor. Prin urmare, toți colaboratorii noștri sunt persoane verificate, cunoscute, cu o bună reputație profesională și conduită morală, respectând valorile si principiile etice, dând dovadă de integritate în activitatea profesională, fără a se abate de la normele deontologice și legale.

2. Mă puteți ajuta cu verificarea lucrării?

  •  Fiecare lucrare pe care dvs. o elaborați sub îndrumarea noastră este trecută printr-un program de detectare a plagiatului pentru a determina originalitatea acesteia. Fiecare raport de antiplagiat este disponibil la cerere. O lucrare de diplomă trebuie să aibă un procent de originalitate de peste 85%! De asemenea, orice procent de similitudine detectat care se află peste valorile admise de către facultate va fi reanalizat, și împreună cu profesorii noștri vom găsi cele mai bune soluții pentru ca dvs. să puteți realiza modificările impuse, în așa fel încât lucrarea să respecte condițiile cerute de normele academice și să fie acceptată pentru susținere.

3. Dacă profesorul coordonator îmi cere să modific lucrarea, cum procedăm?

  • Redactarea unei lucrări este un proces creativ, sinuos, cu urcușuri și coborâșuri, care implică un demers laborios, un angajament care trebuie respectat cu strictețe. În cazul adăugirilor sau revizuirilor apărute pe parcursul redactării lucrării, sau de ultima oră, propuse de către profesorul dvs. coordonator, specialiștii noștri vă stau la dispoziție cu sfaturile cele mai utile pentru ca în final să aveți o lucrare cu un conținut unic, original și inedit.

lucrari de licenta
bottom of page