top of page

Întrebări frecvente?

1. Ce garanție am că plătesc unei persoane de încredere?

  • Toți profesorii redactori sunt doctori într-un anumit domeniu. Aceștia sunt cunoscuți la nivel academic și au datele personale expuse public pe internet. Așadar, în cariera pe care și-au construit-o prin studiile întreprinse, profesia aleasă cu multă răspundere și căreia i s-au dedicat, nu pot exista ingerințe de natură să pericliteze notorietatea unui profesor redactor. Prin urmare, toți colaboratorii noștri sunt persoane verificate, cunoscute, cu o bună reputație profesională și conduită morală, respectând valorile si principiile etice, dând dovadă de integritate în activitatea profesională, fără a se abate de la normele deontologice și legale.

2. Lucrările sunt originale?

  • Fiecare lucare elaborată este trecută printr-un program de detectare a plagiatului pentru a garanta originalitatea acesteia. Fiecare raport de antiplagiat este disponibil la cerere. Toate lucrările sunt realizate în așa fel încât să aibă un procent de originalitate de peste 85%! De asemenea, orice procent de similitudine detectat care se află peste valorile admise de către facultatea dvs. va fi reanalizat prin modificările aduse lucrării, în așa fel încât aceasta să respecte condițiile impuse de universitate și să fie acceptată pentru a fi susținută.

3. Dacă profesorul coordonator îmi cere să modific lucrarea, cum procedăm?

  • Redactarea unei lucrări este un proces creativ, sinuos, cu urcușuri și coborâșuri, care implică un demers laborios, un angajament care trebuie respectat cu strictețe. În cazul adăugirilor sau revizuirilor apărute pe parcursul redactării lucrării, sau de ultima oră, propuse de către profesorul dvs. coordonator, specialiștii noștri le vor încorpora în proiect fără a compromite constatările și aspectul acestuia. Lucrarea dvs. vă va fi trimisă numai după ce este în conformitate cu fiecare criteriu și comentariu venit din partea profesorului dvs. coordonator.

lucrari de licenta
bottom of page